Page 1 of 1

Reporting bugs

PostPosted: Fri Jun 04, 2010 6:27 pm
by habros
Peter,

Where should I submit/post bug reports?

Dave

Re: Reporting bugs

PostPosted: Fri Jun 04, 2010 8:04 pm
by psichel_adm
Here would be fine, or you can send me Email directly.

Kind Regards,

- Peter

Re: Reporting bugs

PostPosted: Thu Aug 26, 2010 2:21 pm
by Digi2112
Hello,

I'm a licensed user and have a little issue. When I choose to call and then manually type in a number, I get an error - [Request to dial 8643063908 but phone 64 (Google Voice) not available.]

Now I never saw this before, I have done nothing new except update Phone Amego. On 1.2.5 (newest) now.

If I choose calls from recent, it works normally. If I type in a number or name and it is resolved within the call field, it works normally. It seems to be just typing in the number manually. Also, I can type the number in, it fails and then I go to recents and the number I just tried to dial is there, 1st in the list, I choose it and it works.

I hope this helps to resolve the issue, please inform me if it maybe something I have set wrong on my end.

Thanks

Re: Reporting bugs

PostPosted: Mon Aug 30, 2010 10:52 pm
by psichel_adm
I'm a licensed user and have a little issue. When I choose to call and then manually type in a number, I get an error - [Request to dial 8643063908 but phone 64 (Google Voice) not available.]


This should be fixed in the latest release (1.2.6) posted earlier today. [I've been on vacation most of the past week.]

Kind Regards,

- Peter

Re: Reporting bugs

PostPosted: Tue Aug 31, 2010 11:15 am
by Digi2112
Its fixed with the update, Thanks!

Keep up the good work.

A happy user of Phone Amego

Re: Reporting bugs

PostPosted: Mon Oct 11, 2010 11:35 pm
by robinsb
Just downloaded 1.2.9 Phone amigo on my intel mac running OS10.6.4 I have an external mic and external speakers but when I use Phoneamego to make a call trough my Iphone It makes the call but I can't hear anything from the speakers

Re: Reporting bugs

PostPosted: Tue Oct 12, 2010 3:27 pm
by psichel_adm
Did you select "Speakerphone" as described here: http://www.sustworks.com/pa_guide/handsfree.html

If not, I would expect the audio to remain at your phone.

Kind Regards,

- Peter

PS you can email me directly with questions about using the software

Re: Reporting bugs

PostPosted: Wed Dec 31, 2014 8:57 am
by Arjumand
I had already tried the captcha (saw that in the FAQs). I have installed PE on my home computer as well, and I'm seeing the same problem. That one is not behind a proxy.

Both are 10.5.8, one is a MacBook Pro, the other is a PowerMac G5.

Re: Reporting bugs

PostPosted: Wed Dec 31, 2014 8:29 pm
by psichel_adm
Please say more about the problem you are trying to report.

Kind Regards,

- Peter